veelgestelde vragen

Hieronder vind je vragen die vaak gesteld worden in een handig overzicht.
Mocht jou vraag er niet bij staan dan kun je altijd mailen naar: info@balletschoolpetrellalion.nl 

Jazeker! om te kijken of je het leuk vind kun je een proefles komen volgen, de eerste proefles is gratis. Aanmelden voor een proefles kan hier

Je kunt je  hier digitaal inschrijven en direct betalen (iDEAL) voor een les bij de balletschool. Dit is tevens ook je inschrijving bij de balletschool voor seizoen 2023-2024. Het kan zo zijn dat een les vol zit. In overleg wordt er dan gekeken naar een passend alternatief of kun je op de wachtlijst geplaatst worden.

Ja, dit kan zeker mits er ruimte is in de groep. Neem hiervoor eerst contact op met de balletschool: info@balletschoolpetrellalion.nl

De leerling dient de leeftijd van de aangegeven groep te hebben uiterlijk per 1 oktober 2023 (seizoen 2023-2024). Alleen door de dansleiding kan een advies worden gegeven van deelname aan een andere groep of les.

Stoppen kan natuurlijk, maar een inschrijving en het daarbij behorende lesgeld is altijd voor een heel lesjaar. Enkel bij uitzonderlijke gevallen (zoals verhuizing buiten de regio of langdurige ziekte) is en een coulance regeling.

Jazeker, losse optredens gedurende het jaar zijn in overleg, en niet altijd voor alle groepen. Elke 2 jaar is er vanuit de balletschool, voor alle leerlingen die dat willen, een dansvoorstelling in het Scheldetheater.

Het type lessen is zeer divers: denk aan ballet, modern, jazz en nog veel meer. Kijk voor een compleet overzicht naar ons lesaanbod

De jongste dansers zijn bij ons welkom vanaf 3 jaar oud. Verder ben je natuurlijk nooit te oud om te dansen en hebben wij ook lessen voor volwassenen.

Wanneer je voor de eerste keer komt dansen is het handig om makkelijke kleding te dragen waarin je je vrij kunt bewegen. Er bestaat speciale dans/ballet kleding. Welke kleding je nodig hebt (en waar je deze kunt aanschaffen) krijgt je uitgelegd na de eerste les.